Lenyűgöző webáruház kiegészítő amely 7 perc után drámaian emeli a webshopod profittermelését

Kedves e-kereskedő!

Ha egy olyan módszert keresel, ami jelentősen növeli a profitodat és mindeközben ezt a vásárlóid ezt még meg is köszönik neked, akkor kérlek most jól figyelj.

Az országban jelenleg becslések szerint már több mint 14.000 büszke e-kereskedő szolgálja ki az online vásárlókat a hét minden napján és a nap 24 órájában, DE…

…van egy kritikus funkció ami hiányzik belőlük egytől-egyig, amelynek hiánya minden webáruház számára óriási összegek elvesztésével jár.

Hogy mire gondolok pontosan?

A legalkalmasabb időpont arra, hogy eladj valamit a vásárlóid számára, közvetlenül azután van, hogy éppen vásároltak tőled.

Ezt hívjuk egykattintásos upsellnek.

Az “egykattintásos upsell” technika segítségével lehetőséged nyílik egy ún. egyszeri ajánlatot tenni a vásárlóid számára, közvetlenül a vásárlásuk után, amellyel az átlagos kosárértékedet 15-20%-kal is növelheted.

Ami ebben a legjobb, hogy a vásárlódnak nem kell újra végigzongoráznia magát a teljes checkout folyamaton, újra megadnia a számlázási ill. a szállítási adatait, elérhetőségeit.

NINCS semmiféle akadály.

Nem is álmodhattál arról, hogy ez lehetséges a te webáruházaddal is, egészen mostanáig

A hazai bérelhető webáruházmotorok és az egyedi fejlesztésű webáruházak alapvetően nem rendelkeznek ezzel a kritikus jelentőségű értékesítési funkcióval.

Ezért alkottuk meg a SmartUpsell nevű webáruház applikációt, az egyetlen plugint, amelyre minden webáruháznak bármilyen más egyéb app bevezetése előtt szüksége van.

A SmartUpsell segítségével játszi könnyeddséggel leszel képes közvetlenül a vásárlást követően, a köszönőoldalon egyszeri upsell ajánlatokat tenni a vásárlóid számára.

VIGYÁZAT: Erősen addiktív, amint beüzemeled, nem tudod majd nélküle elképzelni az e-kereskedelmet, képtelen leszel visszatérni az SmartUpsell nélkül, csupán csökkentett módban tengődő áruházadhoz.

Nyugaton enélkül már nem lehet labdába rúgni, itthon még döbbenetes versenyelőny, ragadd meg most…

A külföldi egykattintásos upsell szoftvereket több százezer e-kereskedő használja nap- mint nap elképesztő hatékonysággal… Nem beszélve a manapság igen divatos értékesítési tölcsérekről, amelyeknek az alfája és az omegája bizony az egykattintásos upsell technika, semmi egyéb.

Megvannak a rémhírek arról, hogy a webáruházak halottak és csináljon mindenki értékesítési tölcsért különben csődbe megy? A SmartUpsell bevezetésével neked Magyarországon elsőként egy webáruház-értékesítési tölcsér hibrided lesz. Ennél többet a világ legjobb marketinges gárdája sem tehet az áruházadért, mint te a SmartUpsell integrálásával, mindössze pár perc alatt.

A SmartUpsell mindössze egyetlen dologhoz ért, a legfontosabbhoz, de ahhoz nagyon…

Abban a kulcspillanatban kérdezi meg a vásárlódat arról, hogy szeretne-e még valamit, amikor a legközelebb áll hozzád, amikor annyira bízik benned, hogy éppen úgy döntött, hogy a számos konkurensed helyett valamiért neked adja a pénzét, amikor a keze szinte szó szerint még benne van a pénztárcájában, amikor a legboldogabb, hiszen éppen most vásárolt, a testét elöntötték az endorfin és a dopamin kedélyjavító hormonok.

Elkölthetsz százezreket vagy akár milliókat webdesignra, tanfolyamokra, képzésekre, konferenciákra, könyvekre, méregdrága szoftverekre, felvehetsz annyi marketingest, amennyit csak akarsz. Ameddig a webáruházad aranybányáját kiaknázatlanul hagyod, minden egyes hozzád beérkező vásárlással tetemes mennyiségű talált pénzt hagysz az asztalon. Ami lássuk be, egy alapvetően profitért üzemelő vállalkozás esetében meglehetősen irracionális “húzás”.

Ha mindössze egyetlen dolgot teszel a webáruházadért 2018-ban, akkor az ez legyen

Az a helyzet, hogy az egykattintásos upsell bevezetésénél nem az a kérdés, hogy használd-e vagy sem… Sokkal inkább a mikor? Akkor, amikor már enélkül képtelenség a felszínen maradni, hiszen a konkurencia ott is pénzt keres, ahol te nem… Vagy esetleg MOST, amikor a SmartUpsell, azaz az egykattintásos upsell bevezetése drámai versenyelőnyhöz juttat.

Mi megalkottuk, neked csak használnod kell. A döntés a tiéd…

…és ne feledd, upsell nélkül nincs profit.

Próbáld ki a SmartUpsellt még ma INGYEN

Nulla költség. Nulla kockázat. Több profit.
Tapasztald meg, hogyan képes ez a pofonegyszerű eszköz mindent megváltoztatni...