Rólunk

Szia!

Gulyás Zsolt vagyok, az eCommerce Revolution Bt. társalapítója, 2012 óta foglalkozunk e-kereskedelemmel. Első években a "webáruház üzemeltetős" oldalát ismertük meg az ágazatnak. Ebben az időszakban született meg a smartupsell prototípusa is, amelyet akkor az egyik webáruházunkhoz fejlesztettünk le házon belül. 2018 óta pedig szolgáltatói oldalon vagyunk jelen a szoftverünkkel, javítva az ekereskedők eredményességét.

Őszintén hisszük, hogy tudjuk, hogy mire van szüksége egy hazai webáruháznak. Mindemellett imádjuk az újdonságokat, főleg ha azok bizonyítottan remekül megállják a helyüket gyakorlatban is.

2018 januárjában értékesítettük a teljes B2C eCommerce portfóliónkat, hogy minden erőforrásunkat a B2B piac felé fordíthassuk. Ennek eredményeképpen megalkottuk az első zászlóshajó termékünket, a SmartUpsellt, melynek segítségével már a hazai webáruházak is képesek vásárlás utáni ajánlatok megjelenítésére, ezzel egyfajta webáruház-értékésítési tölcsér hibridet létrehozva.

Köszönöm a figyelmedet, azonban úgy gondolom, hogy ennyi elég is rólunk, most foglalkozzunk inkább azzal, ami igazán lényeges, mégpedig a webáruházaddal, ezen a ponton mindössze egyetlen tanáccsal tudok szolgálni számodra, ha e-kereskedő vagy, akkor ne fecsérelj el mostantól egyetlen extra potenciális post-purchase eladást sem és állítsd csatasorba mielőbb a smartupsell (mielőtt a konkurenciád tenné…)

Baráti üdvözlettel,

Gulyás Zsolt
CEO
eCommerce Revolution Bt.